Podd-tips! Reumapodden om RA

Podd-tips! Reumapodden om RA

Letar du efter något att lyssna på under din morgonpromenad, i solstolen eller på väg till arbetet? Elsa tipsar! Reumapodden om RA, en podcast gjord av Reumatologkliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. 

Ibland kan det vara skönt med omväxling. Varför inte vila ögonen en stund och lyssna till en podcast? Det kan vara skönt att ha händerna fria och få bra och forskningsbaserad information i öronen istället! Kanske blir det ett skönt sällskap när du rensar rabatter, städar din bostad, promenerar, är på resande fot eller njuter i hängmattan. Här får du lyssna till både forskare och personporträtt. Podden berör ämnen som fysisk aktivitet, kost och behandling. Trevlig lyssning!

Reumapodden

Elsa is a CE marked medical device that is registered with the Swedish Medical Products Agency.

Elsa is currently being co-developed by designers, developers, researchers, healthcare providers and patients across Sweden. If you have any questions or feedback, please feel free to contact: hello@elsa.science 

Elsa is partly financed by SWELife, Vinnova.

Elsa Science AB
Västmannagatan 4
111 24 Stockholm

© 2020 Elsa Science AB