Träna hemma med Träning på Recept och Elsa!

Träna hemma med Träning på Recept och Elsa!

Börja träna hemma med evidensbaserade träningsprogram och filmer av läkare och fysioterapeuter.  

Med Träning på Recept kan du träna hemma med träningsfilmer utformade av läkare och fysioterapeuter på ett lättillgängligt och effektivt sätt. Som medlem på plattformen kan du få specifika filmer på övningar/rehab/tips för att öka din funktion, nå dina målsättningar och minska potentiell smärta/besvär vid fysisk aktivitet. Träningen finns i olika nivåer med och utan redskap, som du får tillgång till via egen inloggning på Träning på Recepts hemsida.

Testa ett gratis träningspass

Träning på Recept vill alltså hjälpa människor till att sänka tröskeln till fysisk aktivitet, det tycker Elsa är fantastiskt! Här kan du få testa på ett gratis träningspass på 25 minuter där fokus ligger på styrka, uthållighet, balans och rörlighet. Passet består av mestadels stående övningar och avslutas med några övningar på golvet och därefter en stunds nedvarvning.

Video: TPR- Träning på Recept® i samarbete med Elsa

Använd Elsa till din träning och få en rabattkod på träningsvideos!

Ladda ned Elsa för att följa vad som händer med dina symtom när du börjar träna eller sätt ett mål för din träning och följ vägen dit med Elsa.Träning på Recept erbjuder Elsa-användare en rabattkod vid prenumeration på träningspassen. Ladda ner Elsa appen för att ta del av erbjudandet! Nyfiken på att veta mer? Kika in hemsidan och kontakta gärna Träning på Recept eller Elsa om du har frågor! 

https://traningparecept.se/