Mer forskning åt RA-folket!

Mer forskning åt RA-folket!

Vi har skapat Elsa för dig som har reumatoid artrit (RA), som ibland även kallas ledgångsreumatism. Elsa är ett verktyg för att hjälpa dig att hitta just din väg till att må så bra som möjligt. Med hjälp av Elsa kan du få bättre förståelse för hur levnadsvanor och medicinering kan påverka just dig i din vardag. Vi är ju alla olika! Du kan också använda Elsa till att förbättra kommunikationen med läkare och vårdpersonal, genom att visa hur du har mått sedan ni sågs senast.  

Elsa älskar forskning och vill göra de senaste rönen tillgängliga för alla. Därför finns den här bloggen med forskningsbaserat innehåll om RA. Här kan du hitta inlägg om allt från kost och fysisk aktivitet, fakta om inflammation och RA, till personporträtt och intervjuer med forskare.

Vi hoppas att det här ska ge dig inspiration och förhoppningsvis mycket kunskap och verktyg som du kan använda i din egen vardag!

Elsa-appen är under utveckling och vi vill gärna höra hur vi kan bli ännu bättre. Allt vi gör i appen och skriver på bloggen är baserat på forskning – tipsa oss gärna om ämnen du vill lära dig mer om!