Sommartips del 1: Knyck lite extra egentid!

Sommartips del 1: Knyck lite extra egentid!

Sport i all ära, men Basia på Elsa, ger sitt listiga tips för lite extra egentid då resten av gänget sitter bänkade i tv-soffan. 

Basia: I år är det en riktig drömsommar för sportfantaster med både fotbolls-EM och OS i tv-tablån. För mig, som får kalla kårar av att sitta inne och kolla sport, så innebär detta en superb möjlighet att få lite mer egentid.

Mitt trick är att jag lämnar min man och barn inne framför TVn med snacks och dricka medan jag loggar ut mig själv från det digitala livet. Antingen beger jag mig ut i trädgården för lite trädgårdsfix, ut på en promenad i kvarteret eller hittar en mysig plats för att läsa en bok på.

På det här sättet får jag en lite extra bonustid för mig själv och återhämtar mig från de "måsten" som kan dyka upp i vardagslivet. Alla är glada och nöjda!