Sommartips del 3: Sommar under fötterna och som huvudkudde 

Sommartips del 3: Sommar under fötterna och som huvudkudde 

Adam på Elsa utmanar dig till att gå mer barfota i sommar medan Sebastian på Elsa, ger sömntips – perfekt för varma sommarkvällar.

Adam: Varje sommar så blir jag alltid så glad när de första bilderna från årets säsong av “Sommar med Ernst” börjar kablas ut. Ernst är en av få manliga förebilder som jag har. Han följer inte normen utan visar på ett annat sätt att vara man, ett öppnare mer ödmjukt sätt. 

Något som Ernst gör varje sommar, precis som jag, det är att ta av sig skorna. Att bara låta sommaren finnas där direkt under fötterna. Att känna gräset, trädäcket, gruset eller stenhällen upp genom kroppen och att sen på kvällen få se hur skitigt det blivit under fötterna.

Prova vetja, låt sommaren vara så nära som den bara kan. Och käka jordgubbar, massor av jordgubbar!

Sebastian: Mitt tips för sommaren är att prova att sova ute! Det finns massa olika sätt. Allt från att dra ut madrassen på balkongen till att dra fram liggunderlag och tält och gå ut i skogen. Glöm inte ficklampa och en bra bok! 

Läs mer här: https://schystresande.se/artiklar/tips-till-dig-som-vill-sova-ute-for-forsta-gangen/ 

DSC05352

Adam och hans barfota fötter njuter av sommaren - här tillsammans med nära och kära