Sommartips del 8: “Ståflyta” fram på vattnet?

Sommartips del 8: “Ståflyta” fram på vattnet?

Marta på Elsa, som inte är någon inbiten vatten-sportare, har hittat sin vattenhobby, här kommer hennes bästa tips!

Testa SUP! Jag föll för trenden att prova stand up paddle (SUP) häromdagen och det var så härligt! Jag gick till och med så pass all in att jag köpte mig en egen SUP, nämligen den här: (obs ingen reklam). 

Jag är inget superfan av vatten egentligen, och speciellt inte kallt vatten, men den SUP jag köpte var faktiskt väldigt stabil och lättmanövrerad och det var så härligt! Jag kände mig så fri! 

Man måste såklart inte vara så galen att man köper en egen på en gång - de finns ofta att hyra på ställen som hyr ut t.ex. kajaker/kanoter. Och det räknas helt klart som fysisk aktivitet, så logga gärna i Elsa!

Enjoy! Och du, berätta gärna för oss på Elsa hur det gick :)